Sommerdæk2019-10-31T13:39:56+00:00

Sommderdæk

Få sommerdæk på hos J L Auto & Skadecenter

I Holbæk er J L Auto & Skadecenter placeret, hvor vi dagligt skifter dæk for kunder i nærområdet ved Odsherred og lignende. Mange er godt klar over, at sommerdæk om vinteren er en skidt idé – men vinterdæk om sommeren ligeså dårligt for vejgrebet. Derfor bør du skifte til sommerdæk, når temperaturen om aftenen og om morgenen er over +7 grader, hvilket den som regel er mellem april og oktober. Med sommerdæk på bilen frem for vinterdæk kan du for det første spare mange penge. Med sommerdæk i de varme perioder bruger du mindre brændstof, og derfor er det også langt billigere at skifte til sommerdæk. Desuden vil du opleve et lavere støjniveau, som bidrager til en bedre kørekomfort.

Sommerdæk hos JL Auto i Holbæk, Odsherred
Udskiftning af sommerdæk

Sommerdæk, der passer til sæsonen

Når man kører på vinterdæk i sommerhalvåret, slider man utroligt meget på dækkene, hvilket gør, at vejgrebet forværres. Det dårlige vejgreb og den højere rullemodstand medfører, at vinterdæk i varme perioder har en længere bremselængde end sommerdæk. Hvis du har brug for en professionel mekaniker til at skifte eller montere dine sommerdæk, så er du velkommen til at besøge os. Vi har mere end 30 års erfaring i bilbranchen, og derfor kan du trygt overlade din bil til os. Med sommerdæk kører, styrer og bremser bilen bedre.

Kontakt os gerne

Hvis du vil vide mere om vores service, så er du velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 59 18 15 09. Du kan også alternativt sende en mail info@alle-biler.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, når du kontakter os.

Finansiering af din værkstedsregning

JL Auto og Skadecenter kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem og attraktiv finansiering af din værkstedsregning.