Vinterdæk2019-10-31T13:40:53+00:00

Vinterdæk

Gør bilen klar til vinteren

Hos J L Auto & Skadecenter vil vi gerne hjælpe med at gøre din bil vinterklar. I vintermånederne fra oktober til april er det vigtigt, at din bil er udstyret med vinterdæk for optimal sikkerhed og vedligehold. Når man kører på sommerdæk om vinteren, forværres ens vejgreb markant, og det er derfor farligt at køre på sommerdæk, når vejene er glatte. Vinterdæk derimod er fremstillet til at bevare smidigheden i dækket – især når temperaturen falder. Når temperaturen om aftenen og om morgenen er under +7 grader, så er det på tide at få vinterdæk på. På den måde kan du bevare kontrollen over bilen, fordi dækkene hjælper dig til at bremse og styre bilen optimalt.

Vinterdæk, der passer til bilen - JL Auto Holbæk, Odsherred
Dæk og fælge i Holvækg og Odsherred

Kør sikkert på vejen med vinterdæk

Med vinterdæk har du et bedre greb på vejen, fordi dækkene har dybe mønstre, hvilket gør, at de kan lede sne, regn og is væk fra dækket. På den måde har du stadig en god kontakt til jorden og kan bremse godt. Er dine nuværende vinterdæk så slidte, at mønsterdybden er under 3 mm, bør du hurtigst muligt kontakte os. Da vi har mere end 30 års erfaring, kan vi trække på vores erfaring og viden inden for biler, når du skal have nye dæk. Derfor kan vi finde frem til de helt rigtige dæk, så du er sikker i trafikken.

Trænger din bil til nye dæk?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis din bil trænger til nye vinterdæk. Ring på tlf. 59 18 15 09 eller skriv til info@alle-biler.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Finansiering af din værkstedsregning

JL Auto og Skadecenter kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem og attraktiv finansiering af din værkstedsregning.