Aircondition2019-10-31T13:42:05+00:00

Aircondition

Reparation og service af aircondition

Hos J L Auto & Skadecenter tilbyder vi airconditionservice. Det er vigtigt at få serviceret aircondition- eller klimaanlægget, fordi det ikke kan undgås, at anlægget med tiden vil tabe noget af kølemidlet. Faktisk mister airconditionanlæg i gennemsnit 10 % af kølemidlet for hvert år, der går. Manglen på kølemiddel har konsekvens for, hvor godt dit airconditionanlæg fungerer. Ved aircondition service tjekker vi også olie, som skal smøre bl.a. kompressoren og pakninger i anlægget. Uden olie kan det resultere i en dyr fornøjelse, fordi anlægget derfor kan gå i stykker, hvor reparationen kan ende med at blive meget dyrere end et serviceeftersyn.

Reparation af aircondition i Holbæk, Odsherred
Aircondition i bil - Holbæk, Odsherred

Vi anbefaler at forebygge mod skader

Det er aldrig sjovt, når man skal sende bilen på værksted, fordi noget er gået i stykker. Det kan både blive meget omfattende og meget dyrt. Derfor anbefaler vi altid at forebygge, så man kan undgå skader. Det samme gælder aircondition. For en behagelig temperatur i bilen anbefaler vi et årligt airconditiontjek. Her kan vi udskifte de nødvendige reservedele, hvis behovet er til det. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores airconditionservice og -reparation. Vi har mange års erfaring inden for bilbranchen og er derfor i stand til at udføre reparationer af alle slags airconditionanlæg.

Trænger dit anlæg til et eftersyn?

Hvis du oplever en dårlig køleevne, så er du velkommen til at komme forbi vores værksted i Holbæk. Vi har også mange kunder, der kommer fra de omkringliggende byer som f.eks. Odsherred. Kontakt os, hvis du vil vide mere. Ring på tlf. 59 18 15 09 eller skriv en mail til info@alle-biler.dk.

Finansiering af din værkstedsregning

JL Auto og Skadecenter kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem og attraktiv finansiering af din værkstedsregning.